Aug 18, 2012, 10:06 AM

На най-красивата жена 

  Poetry » Love
1353 0 3

От първата ни глътка въздух
и чак до края на света
очите търсят красотата
във всичко и отвъд нощта.
В небето необятно и Земята,
в звездите и във Вечността.
Но твоите очи са по-красиви
от най-красивата мечта!
И в тях се крият повече Вселени,
отколкото съзнанието може да сбере.
Изящество от форми и въздишки,
ръце, по-нежни от крила.
Коси, като гальовен вятър,
и глас на ангелска душа!
Ти можеш да накараш всеки
да лази в твоите крака.
Да стене и да моли, като куче,
но ти, ти мен избра!

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??