Jan 16, 2018, 1:12 AM

На него 

  Poetry » Love
860 1 2

Теб ще чакам аз, зная,

теб ще искам от тук та чак до края.

Ела, да изгоним в сърцето зимата,

искам да усетя твойта ласка, най-милата.

 

Ти ела, да стопиш ледовете,

двама с теб ще събудим зверовете.

Нека този пламък да запалим

и на любов вечно да ухаем.

 

Ела и бъди тази мека светлина,

която ще разкъса гъстата мъгла.

Ела и бъди музиката ръководна,

която ще ме изведе от тъмата отровна.

 

 

 

 

© Айше Али All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сърце родено близо до Клептуза
    може само с този ритъм да тупти!

    Успех в пъстроцветните ти поетични облаци, Айшие!
    Ще те чета с удоволствие.
  • Страхотно е, поздравления!
Random works
: ??:??