Nov 13, 2018, 4:48 PM

На него 

  Poetry » Love, Аcrostis
535 0 0

Хванати двамата с теб за ръце - 

рисувана често в главата картина,

и неспирно туптящо в гърдите сърце

стопляше сякаш студената зима.

 

Тлее без тебе смразена душата,

"обичам те" шепне печално устата.

© Luciole All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??