Mar 17, 2008, 10:27 PM

На неверен няма да съм вярна 

  Poetry
674 0 4
На неверен няма да съм вярна.
Това добре го запомни!
Запомни и помисли дали съм ти вярна
след всичките ти лъжи.
И аз със други съм била,
докато съм ти шепнела: "Обичам те".
На други съм подарявала плътта
сред измислена нежност, фалш и преструвки.
След това, което си признах,
се чувставм нова, пречистена,
а не като преди - грешна
и лоша, дори в суети измислена.
Казваш, че твоята лъжа е различна,
не е като мойта, толкова от нея да боли.
Да, теб не те боли от лъжите ти - било ти е хубаво,
но питаш ли ме мен колко ме боли.
Искам нещо да ти призная -
аз не исках да съм с други  (или поне така ми се струва),
но го направих да си отмъстя - така справедливост се купува.
Ти си ми изневерил не само с плът, а и с душа,
а аз го направих само със страст и безразличие,
направих го проста така,
за да мога поне за миг да забравя колко много означаваш за мен,
колко те обичам, колко ми липсваш, как няма без теб нощ и ден...
Никога със сърце не съм те аз предала и никога няма да го сторя
след цялата болка, която аз изпитвам,
ще продължавам да те обичам и за теб да се боря!!!

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много болка има в стихчето ти, мила!Радвам се, че не е истина и се надявам никога да не изпитваш такава любов...Тя убива доброто у хората!Прегръдки и само напред
  • Не е истина това което съм написала Благодаря за коментарите
  • дано да не е истина това което си написала, а ако е наистина не си струва да се бориш за тази така наречена любов
  • Това вашето не е любов! Млада си, не пропилявай едни от най-хубавите си години с подобни връзки...
Random works
: ??:??