Dec 5, 2009, 8:51 PM

На острова на самотата 

  Poetry » Other
579 0 3

На острова на самотата

духна вятър непознат

и погали миглите.   

Опитах с думи да го уловя,

но тънка беше мрежата

на римите.

Разтворих натежалите клепачи 

и капан заложих в дъното

на погледа.

Ала той над него прелетя  

и втурна се да гони във небето

облака.

На острова на самотата

пак безветрие и суша,

тихо е.

Песъчинките броя, заслушан

в шепота на рибите...

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??