Nov 5, 2011, 5:50 PM

На отсрещния бряг 

  Poetry » Love
939 0 5

На отсрещния бряг
те познах с цвете в ръка
и студена блещукаща сълза
по румените ти бузи

 

Пътеката пред мен пропада
залезът дописва последните си редове
от гадателка зная сърцето ти има крила
нетърпеливи да се понесат над пурпурните планини

в мислите си те викам остани
ала зная трябва да полетиш
аз те чакам под липа уханна
на една скала отвесна на отсрещния бряг

© Венцислав Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??