Jan 19, 2010, 12:29 AM

На петдесет 

  Poetry
1498 0 23

НА ПЕТДЕСЕТ

 

На петдесет…

Процентите не смятам -

от всичко искам аз по сто.

Вървя напред -

назад не гледам,

защото има и пред мен живот.

 

На петдесет…

Жена си аз прегръщам

със любовта на грешните мъже.

Вечно зает -

виновно се обръщам,

децата си целувам от сърце.

 

На петдесет…

Аз тъмнина не виждам,

защото шарен е света.

Щастлив поет -

на птиците завиждам

и също се опитвам да летя.

 

На петдесет…

Душата ми е млада,

поела по безсмъртния си път.

Но съм човек -

за мен ще е награда

и моите песни тук да се четат.

© Борис Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??