Aug 10, 2006, 11:48 AM

На Петя Симеонова 

  Poetry
667 0 2
* * *
На Петя Симеонова

От детството си помня
приказка една
за малката пастирка на светулки.

Но детството се извървя
като подгонена кошута.
А приказката ми и тя
с торба на рамо в миналото скита.
Нима се свършиха светулки и пастири?

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??