Feb 14, 2009, 11:06 AM

На поетесата, която... 

  Poetry » Other
939 0 5
                На поетесата, която...

                За жеста, благодаря.
                За похвалите,
                неохотно, ще простя.
                За духовния ти чар
                нека ти завиждат.
                Той е Божий дар.
                Но за това, че си Майка,
                изпълнила дълг свещен,
                дълбок поклон, всеки ден.

© Кан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??