Nov 24, 2017, 11:49 PM

На помощ, съседки 

  Poetry
283 0 1

Моля, всички баби в блока,
по терасите - готови.
Някой звънна. Иска откуп.
Хвърляйте банкноти нови!

 

Нямам в банковата сметка,
затова на вас разчитам.
Не ме питат - От къде са?
За кого, пък аз не питах.

 

Ако нямате банкноти,
моля, мятайте бижута.
Долу, тия идиоти
нямат против и валута.

 

Щом приключите процеса,
идвайте да се напием.
Баби мили, за къде съм
и добре, че сте ми вие.

 

Тя, полицията знае,
но на тия, май не смее.
Куче влачи, где е края?
Веско само, химна пее.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми тази пародия, точно така стоят нещата с измамниците! Привет!
Random works
: ??:??