Aug 4, 2010, 12:44 PM

На пресекулки 

  Poetry » Love
473 0 0

И ако мислиш, че ще си от тези,
които се преливат и отливат,
и "да", и "не", едно след друго ще си везаме...
На мене нещо май вече не ми отива.

На мен такива много са ми се случвали,
препълнена съм от продължения,
но ни едно от тях щастливо не завършва.
На пресекулки любовта не е така безвременна.

Да беше дошъл някога, когато,
млада и дива, бях най-добрият претендент.
Но шампион не станах никога в играта
и от подобни неопределености съм уморена.

04.08.2010г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??