Mar 19, 2009, 3:05 AM

На първата любов 

  Poetry » Love
711 0 5

На първата любов

На първата любов
цветя оставям.
Отиде си така жестоко,
а беше най-красивата в света
и дълго ще боли, но след това
ще дойде втора, трета и така
ще премине младостта.

Ще изживея с тебе старостта,
но само духом туй ще стане,
защото ти ще си далече от града,
а аз на друг ще съм обречена.
На другиму ще дам плътта,
а не на любовта ми първа,
и може би и с теб ще е така.

Но знаем ли какво ни чака утре?!

© Бонбончето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??