Dec 18, 2007, 10:33 PM

На път 

  Poetry » Other
556 0 4
Най-смъртоносно
е мълачанието
настъпило
понеделник сутрин,
когато слизаме
от метрото на път за
училище,
на път за своите
малки кошмари под формата
на текстове по латински,
на път за своите разочарования
и съм
те попитал дали ме обичаш,
а ти просто свиваш рамене
и казваш, нали не е проблем?
Тогава е най-смъртоносното
мълчание...

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??