Nov 25, 2017, 8:48 PM

На път 

  Poetry » Love
452 6 8

СЛУЧКА НА ПЪТ
Росица Чакърова

 

Ако днес те дочакам да дойдеш при мен, 
ще те срещна с невиждана нежност.
Ще забрави денят, че е траурен ден
и че вчера погребва надежди.


И понеже тотално е сбъркан светът,
ще отскочим до друг, по-различен...
И ще бъдем човек до човека на път, 
ако щеш - наречи го обичане.


След венчавка пред Бог по неписан закон
всичко вече е толкова просто -
щом сме двама - за двама ще дирим подслон
за нощта. А речеш ли - и после...


 24/11/2017,  09:24, ЛОНДОН КАНЪН СТРИИЙТ

© Rositsa Chakarova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??