May 10, 2005, 1:47 AM

На рамото ти 

  Poetry
743 0 3

Бяло гълъбче съм,
кацнало
на рамото ти
в миг,
във който сенките
се спъват
непохватно,
заплеснали се
в синьото до полет...

И бяло цвете съм
в ръката ти,
което
ухае
с цялата си нежност
непрестанно.
И отклик тих съм
в думите,
с които
достигам до
сърцето ти спонтанно.

И ореола съм
на мислите ти вечер.
Молитвата
изречена пред сън,
в която
с дух,
сърце и тяло
ме пожелаваш явно.

И обич съм, с която
се сбъдвам
в дните - неусетно.
Непоправима съм,
една такава ...
необяснима съм!
Ала в сърцето ти
присъствам постоянно...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??