Sep 6, 2009, 12:59 AM

На ръба 

  Poetry
607 0 5

На ръба на чашата за вино

Стои онази капчица преминала

През слънцето земята но до мене

Не стигнала за толкова нищожно малко време

 

И спомените някак си разнищени

Се сблъскват старателно изчистени

От времето и веят със ветрилото

На изживените щастливи мигове

 

 

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??