May 22, 2010, 11:10 PM

На С. и Е. 

  Poetry » Love
545 0 2

От кратко уж се знаят, ала - изненада -

май сякаш се познават цял живот.

И най-естественото нещо става -

в сърцата им заражда се... любов?

 

Да, той обича я, да спорим няма място.

Пред чара ù до болка уязвим е.

Дотук, изглежда, всичко е прекрасно.

Повтаря тихо сладкото ù име.

 

А тя... усмивката му в себе си е скрила,

и дава ù тя сили и опора,

и обич май в сърцето си прикрива

и със себе си провежда спора...

 

Че друг до нея твърдо е застанал,

следи от близо нежните ù трепети,

но не личи по нищо да е схванал,

че е загубил мястото в сърцето ù...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??