Jun 28, 2012, 5:25 PM

На сина ми 

  Poetry » Other
1826 0 9

Аз докоснах с ръка светлината

и от допира ти се роди,

във неон се облече Земята

да празнува със мен до зори.

 

По лицето ти Бог е рисувал

с мека нежност най-мили черти,

във косите ти вятър танцувал,

във очите ти слънце блести.

 

Волна песен душата ми пее,

от сърцето ми блика любов,

част от мене във тебе живее,

ти си моят свещен благослов.

 

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??