May 27, 2020, 11:54 PM

На сина ми 

  Poetry
792 1 0

Вече си на 10...
Пожеланията - в песен,
и в мечти унесен,
животът- да е лесен,
успешен и чудесен!
Като името си - Ясен,
Да си светъл и прекрасен!
Божията благодат да те изпълва и подава знак,
че има кой над теб да бди, 
в хубави и лоши дни!
Да стоиш в достойнство, понякога - в смирение...
Не се поддавай, в живота си, на изкушение!
Бъди за пример, устоявай своята позиция,
прави компромис само ако си в кондиция!
И ако нещото си заслужава такава доброта,
тогава и ръка подавай 
От чистата и съвършена - твоята душа!
Богатство смислено сърдечно ти желаем -
да имаш верни и влиятелни приятели добри!
Да стъпваш здраво, суета да не омае
ясните ти слънчеви и искрени очи!
Ти си щастие за нас и буден вик
за бъдеще очаквано, възпято в стих!

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??