Jun 28, 2013, 9:21 PM

На спирката "Омая" 

  Poetry » Love
392 0 1

От съня ти ще открадна

туй, което с мен сънуваш.

От съня ти ще отпадна

и ще почнеш да бълнуваш.

 

Ще ме търсиш във съня си.

Ще проклинаш нощи сиви.

Ще забравиш и свяна си

и ще рониш сълзи диви.

 

Ще посрещаш утро ранно

със подпухнали клепачи.

Ще се чувстваш доста странно

ти от сутрешни зяпачи.

 

Щом ме видиш във трамвая

с разширените зеници,

ще помислиш, че си в рая

със разрошени къдрици.

 

Ще се питаш сън дали е

образът ми най-накрая.

Изненадата свали я

тук на спирката "Омая".

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??