На стария таван,
дълбоко потънал в прах,
стои сандъкът забравен,
чакащ в сумрак.
Събрани в него живеят
частици от друг свят -
душа наказана заради
един грях.
Болка, носеща един
единствен страх -
чака възкресение
древен свят.
Дете с чиста душа -
притежаващо власт,
бори се с душите на
един нереален свят.
© Венелина Колева All rights reserved.