Feb 26, 2024, 9:54 AM

На страховете обявявам стачка 

  Poetry » Phylosophy, Other
97 5 7

Живея на средата на живота -

началото е черно-бяла снимка, 

а краят е последната ми кота. 

Живея като негова любимка. 

 

С усмивка всяка сутрин го прегръщам, 

а той ме омагьосва с пъстротата. 

Не винаги изгубеното връща, 

но учи ме да вярвам в чудесата. 

 

Обичам го такъв, какъвто искам 

да го запомня, легна ли в тревите -

вълните му край мене как се плискат 

и как понякога съм му сърдита. 

 

Как с хората, които са ми скъпи, 

се радвам на моменти споделени. 

И как сама излязох от калъпа, 

за да открия щастието в мене. 

 

Сега съм по средата и мечтая 

да извървя с достойнство всяка крачка. 

Не слагам точка, само запетая. 

На страховете обявявам стачка!

 

25.02.24 

Нина Сариева 

© Nina Sarieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??