Dec 7, 2019, 12:03 PM

На светеца 

  Poetry
780 2 2

 

Дай ни малко тиха вяра
и ни подари надежда!
Грешките ни се повтарят,
а светът е луд изглежда.

 

Знам, тъгите се разстилат,
а пък радостта бледнее.
Дай ни малко бяла сила
да повярваме във нея.

 

Николае Чудотворче,
сътвори ни малко чудо,
та зад нашето прозорче
любовта да свети будна.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??