Feb 24, 2010, 3:17 PM

на Съни 

  Poetry » Other
679 0 0

                                                           Защо си тръгна, мое слънце?
                                                           Залезе  ти зад тези планини,
                                                           но нали така не ще огрее даже зрънце,
                                                           щом ги няма твойте лъчи?  

 
                                                            Студ  земята ще покрие,
                                                            лед ще скрие нашите стъкла,
                                                            мъката ще ни убие,
                                                            ще разбие бавно нашите сърца.

                                                            И ще остане само спомен
                                                            в мрачната, студена тишина,
                                                            с кървави сълзи ще е отронен
                                                            вик, който вика те - ЕЛА...
                                                 

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??