На Т...
Реалността наранява все повече
моето сърце. Близо си до мен,
но в чуждите ръце...
Усмихваш се, но не на мен.
Обичаш силно, ала нараняваш
все по-силно.
Сваляш си очилата, но светът
си остава все непроменен.
Как ми се иска просто да изкрещя,
защото пак напира болката в моята душа.
Тъй самотна ще е нощта, защото
поела си сега с някой друг, ръка за ръка, към дома...
© Ноно Якимов All rights reserved.