Sep 10, 2009, 12:57 PM

На талази 

  Poetry » Landscape
689 0 11



Лениво

иззад облаци луна наднича,

по улиците

глухота се настани,

лампите заклюмаха

и една след друга

бавно затвориха очи.

Сянка котешка притича,

кутре сиротно

нейде изскимтя.

Кукумявка тихо се обади.

На талази гъсти пълзи

самота...

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??