Apr 23, 2022, 4:11 PM

На тебе сине 

  Poetry » Other
349 2 8

Толкова много неказани думи,
въздишки – очите пълни с тъга.
Толкова с мъка изминали друми,
дето поела към теб все вървя.

 

Толкова дълги и тягостни нощи
спомени в мрака дошли със сълза.
Минах през всичко жестоко и още
боли и плаче със мене денят.

 

Толкова много червени лалета!
Пролет е вън с аромат на цветя
и светят вечер звезди на небето,
но винаги търся само една…

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??