Jul 29, 2008, 10:06 AM

На В. 

  Poetry » Love
709 0 6
Две сълзи търкулнаха се в мрака
и сякаш те заляха с водопад,
чиито спомени зад ъгъла те чакат,
но, моля те, не се обръщай ти назад.

Думи две отрониха устата,
а искаше целувка вместо тях,
чиято сила да открадне тишината
от сърцето, жадуващо за грях.

Две стъпки чакаш ти на прага,
но виждаш, че денят изгрява сам.
В очите ти полепва топла влага
и ето - две сълзи търкулват се оттам...

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??