Dec 15, 2006, 12:40 PM

На В.К. 

  Poetry
578 0 9
Дали си тежко окована в спомени,
на миналото към скалите страшни,
или летиш, като дърво от корена
изтръгнато от ветровете прашни,
ти все звучиш красиво и лирично -
поне за мене, плахия лаик -
разкриваш хоризонти поетични
и с радост те чета, като класик.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??