Mar 11, 2009, 10:56 AM

На Василена 

  Poetry
552 0 1

Усмихни се, прекрасно момиче!

Стига вече сълзи...

Нека блясъкът в очите ти

да е само от мечти...

Нека слънце да огрява

пътя ти,

застлан със розови листа,

нека Любовта да ти дарява

най-сладките неща,

нека вярата не те напуска,

а животът, докато препуска,

дръж се здраво и не пускай!

 

Надежда имай в труден час...

И понякога... спомняй си за нас!...

 

 

 

11.03.2009

 

 

 

 

 

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??