Jun 23, 2010, 12:49 PM

На Веселка 

  Poetry » Love
606 0 0

Ти нежна си като
кристална чаша,
като пенливо вино искам
да проникна в теб,
с горещи устни да
докосвам твойто тяло,
да разтопиме кулите от лед.
Ти нежна си като
кристална чаша, която
с длани топли да обгърна
и да усетя огъня, страстта,
със страст готов съм
да отвърна.
Стоиш пред мен с рубинен цвят.
Прекрасна си - като кристална чаша.
Копнея да съм с теб сега.
Без теб животът е ужасен.

© Виолин Асенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??