Feb 7, 2017, 8:13 PM

На внук ми 

  Poetry » For kids
585 1 0

Болничко е днес  детето,               

 киха, кашля от зори,

 не го слуша и нослето,                                                 

 гърлото и то боли!

 

 Но голямо е момчето,

 от игли не се бои,

 хапчета, сиропче пие,

 болестта да победи!

 

  Пак ще тича вън на двора,         

  с другите деца добри,          

  защото лятото зове го

  със хиляда и една  игри  …

© Анка Мусакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??