Jul 21, 2017, 6:33 PM

На всеки рат бих устоял 

  Poetry » Phylosophy, Other
400 1 2

Докарай си всички обсадни машини

и пращай войници безброй.

Десантчици пускай ми,

колкото искаш,

изпращай

   елитни

войски.

Аз

чакам те,

         тук съм,

не искам да бягам.

  С усмивка стоя си...

                                 Ела!

Не съм аз човек, а небивала 

                                             крепост,

                  на всеки рат* бих устоял.

                                      Нападай ме!

 Хайде! Що чакаш?  Нападай!

Не ме ли ти мразиш? Ела!

           Ела и почувствай

       ти загуба срамна...

                               Ела...

теб очаква те крах!

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

рат - война

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??