Nov 8, 2022, 9:54 PM

На загиналия граничен полицай 

  Poetry » Civilian
218 0 2

Цяла България за теб плаче,

изпълни ти дълга си с чест

в онзи ден тъжен, мрачен,

шокирани сме от тъжната вест!

 

Дано виновният получи наказание,

този негов грях няма да простим

и причиненото на близките страдание,

с които безутешно скърбим!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??