Jul 23, 2008, 12:41 AM

на зазоряване 

  Poetry
661 0 14

светулки галят мрака

на разсъмване
звездите
са залязващи сълзи
в очите ти припламва утро
сред устните ти
песенен поток шепти
помръдваш леко със ръка
а в нея
от ласки водопад се крие
не смея да те доближа
как да устоя
като е магия

а ти
усмихваш се насън
зората с първия си лъч те гали
вместо нея
как бих искала аз да съм

това истина ли е
или е само
сън




© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??