Jan 26, 2011, 4:20 PM

Наблизо си 

  Poetry » Love
1630 0 16

Понякога навярно съм горчива,

и думите ми трудно се преглъщат,

тогава съм и облачна, и сива -

такава буря как ли се прегръща?

Но ти си там, в насрещния ми вятър,

готов да укротява и да гони,

когато се опитвам да избягам

от всичко мило и от всеки спомен.

Наблизо си! Дали си заслужава

да устоиш на зимните ми дни,

и истински обичащ да дочакаш

в очите ми любов да заблести?

Да ти изпратя слънчева усмивка

и да шептя надежди и мечти,

насън дори да искам да те имам

и липсата ти тежко да боли.

Наблизо си, дано си заслужава,

поглеждам тайно в твоите очи,

уплашена, че може да те няма,

когато затрещи и завали...

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??