Oct 19, 2007, 8:22 PM

Началническа държава 

  Poetry
496 0 4

На един "калпак"

се назначават

по сто "воеводи"

да го управляват!

© Любомир Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??