Jul 23, 2008, 10:39 AM

Началник станах 

  Poetry » Humour
844 0 1
Началник станах


Мама ми каза
началник да стана
и аз не посрамих
Чамовия род крадлив.

Сега Началник съм голям 
и в Депото всичко знам.
Кой електричката запали,
кой кабела за стартера скъси,
Инж. Гидиков кой покри.

Аз началник съм голям 
и от нищо нямам срам.
Кой нагазил тук е лука,
аз го хвърлям на боклука.

Аз интригата обичам 
и за работа не тичам.
Желев хвърлям във задачи,
във Депото той да крачи.

Гледам аз да се скатая,
на Машинките да играя.
Нарядчика ми е стабилен,
шкафът винаги е пълен
със уиски и бонбони.
Кой не носи - той го гони,
за кодекси иска левче.

Аз командвам със замах
и от нищо нямам страх, 
с тази мойта гламотия
аз депото ще затрия.

© Трендафил Акациев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ми то това е работата на началниците... хахаха
    Те вървят и мажат, след тях някой чисти издънките
Random works
: ??:??