Sep 11, 2021, 10:17 AM

Начало 

  Poetry
237 0 1

 

Затишие

И мрак...

Луна...

Вълни...

целуващи

притихналият бряг...

Момиче и момче

Ръце и тяло вплели

Любов във кошница

- помръдващ биберон...

Пътека лунна,

падащи звезди...

Ухание

на топла есен...

Спомени...

Мечти...

И новото начало

на лунната пътека в края...

или

в началото на слънчевият път...

 

Valentina N.V. Mitova

03/09/2021

 

 

 

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми!
    "И новото начало
    на лунната пътека в края..."
Random works
: ??:??