Jan 10, 2023, 3:03 PM

Началото 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, East forms, Other
340 0 0

***

Тинята на сътворението –

обагрена

от залеза…

 

***

Незапомненото тъмно,

в което още няма свобода и личност,

в което още няма пътища,

стърнища,

цели и окопи,

пикове

и ветрове,

падения

и пропасти,

тресавища,

потъване,

вина

и врагове…

 

 

***

след бурята –

дъга в крилцата

на водното конче

© Габриела Цанева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  555 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??