Feb 3, 2008, 12:23 PM

Надежда - 2 

  Poetry » Other
446 0 4
 

НАДЕЖДА - 2

 

Аз знам, че ти си тук, че теб те има,

макар и с много хора, пак сама.

Една надежда, във сърцето скрила,

пази я в теб, пази я все така!

 

Надеждата е нужна на човека.

Та тя разбива всяка суета.

С деня умира, после пак се ражда

и тласка те напред към вечността.

 

Животът не щади! Животът взема

понякога най-скъпите неща.

Но борим ли се с трудностите, с него,

разбираш, че животът е съдба.

 

На слабите в очите се загледай!

Ще видиш как от слабост чак сълзят.

Сърцето свито, устните треперят.

От слабост и сърцата ги болят...

 

Аз знам, че ти си тук, че теб те има,

макар и с много хора, пак сама.

Една надежда си дълбоко скрила -

надеждата, която ни събра.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??