Mar 8, 2024, 9:16 PM

Надежда 

  Poetry
77 1 0

Все някога ще намеря ключа.

Ще тръгна тогава към тебе

и явни ще станат

скритите тайни 

и чистите мисли, 

а аз ще бъда прашинка.

Ще стигна до тебе, Живот. 

След като намеря ключа.

 

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??