Aug 18, 2010, 6:55 PM

Надежда 

  Poetry » Love
598 0 5

Научи ме
да се сбогувам
и да не плача
след залез.
Посади думи,
незабравими
и единствени,

които да трият
страните ми,
когато гледам
как се отдалечаваш.
Дай ми надежда,
която да отглеждам
и да поглъща
дните без тебе,
както светлината
прави от прашинките
балет в сетивата.

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??