Feb 22, 2019, 9:31 AM

Надежда на кантар 

  Poetry
815 5 5

Сега си непознат... далечен,
на отсрещен тротоар...
Нищо в този свят не трае вечно...
приказка с кошмар са на кантар.
Една надежда крачи с тебе,
позабравена макар,
позна ме и смирена се наведе...
намери спомен за другар.
Е.И.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??