May 11, 2017, 11:19 PM

Надежда, Вяра и Любов 

  Poetry » Аcrostis
890 2 7


НАДЕЖДА в сърцето на всеки да има,
за здраве и обич, за теб и за мен!
През пролет и лято, есен и зима
надежда крепи ни всеки нов ден!

ВЯРАта своя навеки пазете!
Доброто е скрито във всеки от нас,
на всеки в душата го потърсете!
Вярвайте – има го, казвам ви аз!

ЛЮБОВ ни създава, любов ни крепи – 
без нея животът е мъртва пустиня!
Щедро раздавай я нощи и дни –
по много от нея всеки да има. 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??