May 21, 2007, 9:06 PM

Надежда за една забравена любов 

  Poetry
587 0 3
Преди всичко искам да кажа,че това е стих на една моя приятелка-Норито.Публикувам го аз,защото стана нещо с нейната регистация :( моля ви ако коментирате да се обръщете към нея(тя ще си ги прочете)-все пак е авторката.
    
                                      Надежда за една забравена любов
Обичам да живея,
обичам себе си дори,
но живота...много той ме нарани!..
и всичко вече върша със лъжи,
Ta нали живота си върви,
така че запомни,
може друга да не срещнеш ти.
Много ще ми провърви,
ако забравя как за първи път ме впечатли
и сърцето ми безкрайно подлуди,
но накрая ужасно гадно го разби
и рукнаха вълни
от нещастни сълзи
в моите бистри влюбени очи.
Ти ме впечатли и душата ми плени,
ала накрая пробуди всички мои заблуди.
В началото за нашата любов
на всичко беше ти готов,
а сега немога да те разбера,
уж ме обичаш,
а пак от мен се отричаш.
Но помни има бог
и надявам се,той да е много жесток,
за да ти го върне,
като живота ти преобърне
и друга страница отгърне,...
в която да съм и аз
и да се обичаме в захлас!!!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??