Jun 9, 2021, 1:00 AM

Надеждата и болката едно са 

  Poetry » Love, Strict forms
593 3 8

Нима дори безспир към теб да тичам

не ще достигна светлата мечта?

Напразно ли аз чувствата обричам

за тебе да горят от любовта?

 

И милиони пъти да изричам

най- искрените думи с красота,

да ти повтарям все, че те обичам,

илюзия ли ще е в пустошта?

 

Не искам да повярвам във миражи.

Фантазия наивно ли приех?

Изпих от самотата много чаши,

до днес тъгата само е с успех.

 

Към тебе като кръст любов аз нося.

Надеждата и болката едно са...

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??