Dec 2, 2006, 11:29 PM

Надеждата не спи... 

  Poetry
651 0 2

Надеждата не спи…

Все още имам стимул,

има мен какво да ме крепи…

Той ми дава сили…

Красиво е в съня…

А преди месец или два –

Никога не бях го забелязала това…

А беше реално…

Можех да го докосна!!! – моят сън…

Беше тривиално…

Можех да го пропусна, да отмина, да не видя!…

А днес всеки ден го сънувам…

Почти го докосвам…

Но се събуждам…

Какво сънувам???...

Не е дворец, не е красива вещ…

А е силен копнеж –

По една улица…

Всеки ден минавах по тази улица…

Днес минавам по друга улица,

Чужда улица…

Вървя сред чужди хора

С непознати лица,

Със студени черти – каменни…

 

А аз мечтая за моята улица…

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??