Мъглива и тъжна беше тази есен,
но мина набързо, като фолк песен.
На провокации не ще се поддавам
и тайно за щастие ще се надявам.
Надявам се да мине бързо зимата,
да дойде пролетта, необходимата,
да цъфнат в бяло, розово дръвчета,
да светне на душата на човека.
Да пеят радостно в простора птичките,
да литнат пак отново и пчеличките,
да тръгне и по двойки всичко живо,
Животът да минава тъй красиво.
© Нели All rights reserved.