Jun 12, 2011, 11:25 AM

Нахални дни 

  Poetry » Humour
614 0 5

Шия изпружиха дните ми,

жадно надникнаха в нощите,

настаниха се там, без да питат,

със пулсиращи слепоочия

и клепачи, от ревност увиснали

чак до изгрева, който се бави,

цев във гръдта ми притискат

и ме питат лъчисто: тук ли оставам.

Аз пък мразя досадни нахалници  

да задават неудобни въпроси.

Ако толкоз ви стяга във шапката,

не закачайте нощите – вземете си отпуск.

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??